Matte

Medans jag satt och fixade på hemsidan så kom Emma (klassens mattelärare) och pratade lite och frågade till slut om jag ville vara med på dagens mattelektion. mjaa tänkte jag först men varför inte, bara bra om jag får repetera lite inför matte B eftersom jag inte har räknat matte på ett år nu. vi gjorde ett gammlt nationellt prov och det gick riktigt bra faktiskt :D Jag är nästan lite stolt över mig själv nu ;)

Nu har vi Idrott och det vankas redovisning i ergonomi.

Min helg..

Ja som nu säkert märkt har jag inte haft tid att blogga i helgen vilket är lite b eller hur... Men men nu ska ni få se i text hur min helg har varit, vilket är både glada miner och sura miner..

Fredag:
Stannade hemma från skolan men kände redan på eftermiddagen att jag började må mycket bättre så det blev att brumma upp till Linköping för att besöka Crastas hus där det vankades fest. Självklart var det ölspelet och jag fick i mig PÅ TOK för mycke, vilket inte är för ovanligt, men på något vänster lyckades jag komma hem med lite hjälp av mina pojkar :) Mer kan jag nog tyvärr inte skriva mer än att nästa gång får det bli liiite mindre så jag minns vad som händer runt omkring mig.....

Lördag:
Lördag kan beskrivas med tre känslor.. Illamående, huvudvärk och helt borta. Per var jobbig och pratade hela tiden för att göra mig lite smått irriterad men framåt kvällen var jag mig själv igen och var uppe och stuttsade och var glad :D

Så under dagen upptäckte jag att min ring till töjningssmycket var borta igen:( Jag är inge bra på att hålla reda på så små saker. Det blir att beställa hem lite nya smycken skulle jag tro :)

Söndag
Vaknar på Söndagen mycket glad. Jag tänkte vara en duktig flicka och plugga lite matte så jag inte glömmer bort det eftersom jag inte har räknat det på ett år. Jag sätter på min dator och upptäcker att SKÄRMEN INTE FUNKAR SOM DEN SKA!!! Blir väldigt sur (ja jag är inne i en liten period där mitt humör är som det vill :P)tjatar på Per att han kan fixa det för jag tycker att han är så smart på matte och fysik, och sånt så då såg jag ett samband med att han kunde fixa min dator :P. Fast vi kom på att det vore inte smart att öppna och kolla i datorn eftersom att det var min skoldator. Det var inte mcyket att göra åt det så efter ett tag glömmde jag bort det problemet och blev lika glad som vanligt igen.

Måndag
Ja så var vi framme till dagen dag! Jag lyckades kravla mig upp tidigt i morse eftersom jag ville lämna in min dator så fort som möjligt. Per började med tidigt så vad skulle jag sitta där i lägenheten helt ensam. Så jag patserade till skolan för att lämna in datorn och få en lånedator. Så nu sitter jag i det så kallade skolans bibliotek där det känns som om det är fler datorer än böcker i XD för att fortsätta på min hemsida som ska vara klar nu i veckan och det är en hel del kvar att göra.

Jag vill ha!


Stress

Varför stressa?? vad är det för hälsosamt med det?
Människor springer till buss/tåg/jobb/möten ja allt. Men egentligen snälla, vad skulle hända om man kommer lite försent?
Skulle men försova sig till ett möte, ja du lär ju inte dö för du kommer 10 minuter försent.
Vet man att man är en segkorv på morgonen eller liknande (som mig (A)) så är det ju bara att gå upp 15 minuter tidigare än vanligt.

Förr var jag en flicka som ville ha koll på ALLT annars blev jag nervös. Men jag kom på att det var inte bra för mig eftersom jag blev stressad, speciellt när det inte blev som det var planerat. DÄRFÖR har jag lärt mig att ta dag för dag och jag kan säga att det är jävligt mycket bättre för både mig men även för alla andra runt omkring mig.

TA VAR DAG SOM DEN KOMMER SÅ BLIR DET BRA <3


Onsdag

Det är svinkallt och snö men jag är glad ändå, för onsdagar är bra dagar :)
För när väl veckan har nått onsdagen, ja då vet jag att det går fort till fredag.
På onsdagar är det även webbdesign vilken jag tycker är väldigt kul och nästan lite avslappnande precis som med mette. Man sitter i photoshop, dreamweaver, designer och skriver koder. Som med matte man sitter med ett tal och tänker bara på talet inget annat, vilket jag tycker är skönt, att bara glömma allt annat för en stund.

Slänger med en underbar låt med paramore

Soft...

Mitt liv har blivit så soft sen jag bytte skola ärligt talat har jag fått tillbaka mitt liv. Jag måste säga att dom som klarar av att gå tre år på min förra skola är så sjukt bra att dom orkar. Jag har stor respekt för dom. Jag gick där ett år, jag hade inget liv. Allvarligt mina dagar såg ut så här under den tiden:

07.00. Vakna slänga alla väckarklockor och mobil i golvet, somna om.
07.30 bli updragen om mor som tvingar iväg mig till skolan fast jag vägrar stenhårt.
08.00 - 16.00 sitter i skolbänken och tittar ner på pappret där alla prov och arbeten är nerskrivana, bli depprimerad.
17.00-23.00 PLUGGA

Erkänn vilket fantastiskt liv alla har som går på den skolan :)
Dom flesta vet vilken skola jag menar men jag vill inte säga det namn eftersom då skulle dom tappa ännu fler elever än vad dom redan gör hahaha patetiskt....
Just ja nu ska den byggas om för ett antal miljoner, MEN det coola är nu att alla nya ettor som börjar där ska få varsin ny dator OSCH OSCH är dte inte coolt. MEn skolan är så fattig att det bara är ettorna som ska få datorer XD Det ska bli intressant och se hur länge dom får ha kvar dom eftersom på den skolan går dte måååånga som inte skulle få dåligt samvete av att smälla ner lite småskitar och snå deras datorer..
Jag undrar vart dom ska få alla pengar ifrån eftersom det är en kommunalskola....

Som sagt intressant tänk den rektorn har.

Första dagen på veckan

Gårdagen bestämmde jag mig för att bara ta det lugnt och sagt som gjort, jag gjorde inte för mycket igår helt underbart. Jag fick även reda på att pojken skulle åka hem från Sälen igår så jag tog första bästa tåg till Linköping för att möta honom där. Jag har verkligen saknat sönder mig efter honom :(
Men i vilket fall kommer vi till hans lägenhet och det var svinkallt för att elementen var avstängda XD I vilket fall inget hjälpte mot att jag hackade tänder när vi skulle sova, men när jag hade ett täcke, filtar och ingosad i pojke ja då blev jag nöjd och somnade så sött.

Måndag igen och som vanligt idrott på måndagar. Fick reda på att Ellinor och jag troligtvis ska hålla i idrottslektionen och ha Yoga. HAHAHA Det kommer nog bli en cirkus jag har då aldrig yogat, vet knappt vad det är, typ lite olika rörelser, kan ju vara intressant. Nej skulle inte tro det är något för mig. :P 
Jag måste även säga att jag ska nu våga ringa till en sån där naprapat som ska få ta sig en titt på min rygg och se vad jag ska ta mig till. För jag vill inte ha ont längre, jag vill träna, jag vill komma tillbaka till Han-soo klubben och börja träna igen......För jag vill och ska se till så att det blir så med!! 

Sommardag

Mitt tjat om detta vänder, men jag är så glad att det börjar bli vår!!! Idag har det verkligen varit ett sånt väder.. Jag fick myror i röven och ville iväg så jag hämtade upp Ellii och drog till Västervik för att köpa mjukglass till donkan med daim i :D Kan det bli mkt bättre??? naeee skulle inte tro det!!

Vi kommer hem och jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag tänkte sova en stund men det blev att ta en löparrunda istället. Usch det där med att springa var ju jobbigt haha..

Nu ska jag laga en riktig sommarmiddag till min älskade far :D Jag ska ta fram innegrillen och grilla marinerat kött med potatis, sås och sallad :D 


Fredag!!!

WIIIEEEEEE Det är fredag :D:D

Sitter just nu på foto lektionen och vi ska ta ett antal bilder och sätta ihop till en bild. Lite kul men vi har bara en lktion på oss, intressant och se om vi hinner. Men just nu ligger vi bra till haha.. Min grupp fotar allt i svartvit i olika nyanser och så
ska det bilda en blomma :P Är det inte vackert:)




Torsdag

En underbar vårdag idag med, och jag är på samma underbara glada humör :)

Jag slutar vid 11 och då tror jag att jag ska gå en lång promenad tills tåget kommer som tar mig hem mot Vimmerby..
När jag kommer hem ska jag gå raka vägen ner till intersport för att kolla om jag hittar några gå/löpardojjor eftersom dom jag har nu har gjort sitt!!

Mor och jag satt en kväll förar veckan och pratade om att hon ville gå ner och jag ville få en vältränad kropp igen. Såå jag kom på den lysande idén att sätta upp varsitt mål till midsommar. Klarar vi det ska vi unna oss en riktig mor och dotter spa helg :) Om det är någon som har förslag på något riktigt nice spaställe så skriv :D
För min del går det bra, jag har gått ner 2 kilo på två veckor genom att bara vara ute och gå. Det är det som är så skönt att ha lätt att gå ner i vikt men jag har även väldigt lätt att gå upp i vikt, vilket är lite b....


Ursäkta

Ursäkta röran somman brukar säga. Jag har nu lyckats slänga in ett reklaminlägg över hela sidan och jag ska fixa det men just nu är jag för trött för det. Men i morgon ska den vara på plats där den ska vara...

God natt <3

Ett inlägg som inte ska läsas av sura..

Jag varnade i min rubrik så har du läst detta och du är sur så sluta, jag är så där överdrivet glad och inget som är fel :D

Jag vaknade idag halv 5 på morgonen och var på strålande humör, allt har verkligen hållt i sig, helt underbart. Egentligen borde jag inte vara så här glad, men inget mig emot. När jag kom hem vid halv tre sprang jag runt i hela VImmerby och kollade om jag kunde få något litet extra jobb nu innan och under sommaren men icke.
När jag gick hem för att laga pannkaka så blev jag så där äckligt trött så jag åt och hävde i mig en sån där energidryck och jag blev lika pigg och glad igen och gick ut på en riktigt lång promenad. Så det har varit en "glad, jag är stolt över mig själv dag" :D

Jag har även funderat på vilka det är som läser min blogg det är ju en del och det vore veta vilka som slänger bort lite tid för att läsa mina flummiga texter :P Men det är trevligt tycker jag.
Jag håller även på med en ny design på min blogg, den jag har nu är TRÅKIG, jag vet...

Jag sitter nu och tittar på handboll och det ser ut som om Sverige kommer att vinna. Det är kul för grabbarna.. Jag vet inte vad det är men jag älskar att titta på handboll och all sorts kampsport och motorsport. Men det är just den där handbollen som jag tycker är lite rolig :P För övrigt hatar jag alla sporter som har med en boll att göra..ta bara fotboll: ett antal människor springer och jagar en liten läderbit... jisses... ta bara kampsport det är lite mer mannligt, där slåss man och får ont, där får man verkligen sota för om man är ofokuserad. fotbollsspelarna går ju bara och hasar sig fram hahah. Nej nu är jag dum men det är roligt :D


Paramore

Uppgiften är att skriva en saga som man ska göra en passande hemsida till.
Eftersom lilla jag redan har läst svenska så slipepr jag skriva en saga (JIPPII sa jag) och istället får jag göra en hemsida om vad jag vill. Så det blir en hemsida om Paramore och den kommer ligga ute på www.jblinkoping.se om några veckor :D Jag har väääldigt många snygga tankar om den sidan frågan är bara om jag klarar av det XD Men det återstår att se :)

För övrigt är jag väldigt hungrig och tro det elelr ej men jag ska äta lunch i skolan idag innan jag brummar vidare till tåget som tar mig hem :) När jag kommer hem måste jag komma ihåg att springa till statiol och höra efter hos chefen om sommarjobb. Förra gången jag och Ellii  var där verkade det ljust iaf :) Så skönt att jag är 18 nu eftersom de flesta arbeten kräver att man är 18..

Bäst jag jobbar vidare nu :)


Onsdag

Onsdag idag och det är underbart väder och jag är på underbart humör idag :D
Jag har webbdesign, helt klart det roligaste ämnet tillsammans med foto :D

Är ni sura idag ska ni nog inte prata med mig idag för då lovar jag att jag kommer gå er på nerverna och det kommer sluta med att ni vill ta död på mig :O

Nödvändigt inlägg men jag är glad och då är jag en flummig smurf som inte går att prata vettigt med :D

uppdatering

Nyheten var att vi inte skulla träna på illustrator, utan vi ska istället göra varsin film där vi förklarar ett mattetal. Kanske inte överdrivet roligt men helt okej. Sitter just nu och gör bakgrundbilden till själva scenen.

Jag har även haft utvecklingssamtal och som vanligt sa han att allt fungerar jätte bra för mig och att jag ska fortsätta som jag gör. Jag hade iof inte heller något att klaga på mer än att jag vill åka iväg med på fotolektionerna, och det ska vi nu få göra till kolmården och konserter har jag fått höra. Och det gillar vi :D Just ja jag ville även gå en avancerad kurs i photoshop istället för att tragla igenom alla grunder som jag redan kan!

Utvecklingssamtal

Om 1 timma har jag utvecklingssamtal blev jag visst påmind om nu. Jag och att minnas saker har bara inte ihop XD Kan väll vara lite trevligt att prata lite kanske.

Jag skriver i nästa inlägg vad Rickard (min mentor) sa till mig. Jag förstår faktiskt inte att alla är så nervösa inför ett utvecklingssamtal. Man dör inte av att något är fel det är bara att ta åt sig det och ändra på sig om men är seriös. Är man inte seriös så undrar jag varför man går till skolan?? Gymnasiet är inget tvång, och kommer man ändå gå ut med noll betyg så varför orka gå upp äckligt tidigt för att traska till skolan :)

Jag har förövrigt programhantering nu och med det menas illustrator. åå jag blir så sur på skiten haha :P Någon gång släpper det väll och då kommer jag tycka att jag var så trög att jag inte kunde..

Dränkt katt ock spökhund.

Som jag nämnde tidigare så har jag väldigt ont i huvudet, och eftersom panodil och såna tabletter fungerar på mig var det att traska upp till mor för att hämta mina specialare haha. Men jag tar dom bara i nödfall när jag inte står ut för att det trycker som jag vet inte vad runt huvudet. Tänk tar jag mer än två stycket tabletter per dag är det bara rätt in till sjukhuset och magpumpas, de ni, det är starka saker.....

Men i vilket fall så traskade jag upp till mor, det regnade och musiken på full volym (Jag är udda men när jag har så ont i huvdet så vill jag bara lyssna på grupper som in flames på riktigt hög volym. För på något sett döljs huvudvärken och kommer tillbaka när jag stänger av musiken ) Konstigt nog tyckte jag det var så skönt att gå i mörkret och regnet. Det som är vääldigt konstigt är att jag är ÄCKLIGT mörkrädd. Så fort jag går i mörker är min puls på 300. Ja jag är tönt jag vet men det är ett problem för mig och försöker bli av med det.
I vilket fall fortsatte jag att gå efter att jag varit hos mor. Jag hinner inte gå långt innan en hund dyker upp mitt framför mig. Det var så konstigt för den kom från ingenstans och jag har känslor om att den var blind, vet inte säkert men. Men det var så läskigt för det var verkligen som i film när "spöken/andar" dyker upp från ingenstans och hunden, den var så otroligt fin, jag kunde inte sluta titta. Men jag gick förbi den och fortsatte gå och kollade så att den inte följde efter mig, men när jag tittade tillbaka var den borta. Ja det var så skumt så det fanns inte och jag kan inte sluta tänka på att jag inte var rädd en enda sekund vilket jag borde ha blivit eftersom jag kan bli rädd av en vindpust i gräset. 

När jag kom in innanför dörren var jag verkligen som en nöjd dränkt katt :D
God natt alla människor <3

Illustrator

Jag sitter med världens jävla huvudvärk samtidigt som jag försöker lära mig illustrator. Jag blir så störd allvarligt talat på det programet.  Visserligen är jag en sån som tycker att jag inte behöver träna utan jag går igenom det en gång sen ska jag kunna det perfekt, och när jag märker att det inte blir perfekt blir jag väldigt arg så jag är vääldigt nära att slå till datorn men kommer på att det är min skoldator och ingen bra ide. Men man tänker alltid hur svårt kan det vara och detta program är inte lite knepigt :P Allt är verkligen uppbyggt av punkter och streck och att få det till ett hjärta, klöver och allt det jag ska lyckas med är inte svårt.

Haha vad jag känner att jag klagar nu :P Men som alla som känner mig vet så måste jag få klaga lite sen är allt bra igen :) Nej nu ska jag försöka göra klart uppgiften som jag håller på med sen ger jag upp!!

Puss på er alla (som jag bryr mig om ;) ) <3

Måndag

Måndag igen och sitter nu i skolan och väntar på att idrotten ska börja.

Det känns verkligen som om våren är här snart. Idag är det underbart soligt och faktiskt nästan lite varm ute. Det får mig att verkligen att må bra. Jag som jag troligtvis har delat med många mer har varit i en vinterdepp under ett tag nu. Det är så sjukt tråkigt men slask, kallt, mörkt och dystert, medans sommaren är varm, ljus, festival och helt enkelt är helt underbar!!!!

Västervik med syster yster <3

Idag vaknade jag och hade så fruktansvärt tråkigt. Jag får alltid övertrivet tråkigt när jag är sjuk eftersom jag alltid vill hålla på med något, hatar att sitta stilla. Därför ignorerade jag min förskylning och ringde till Ellii för att meddela att jag om en timma skulle dyka upp med A3:an för att brumma oss till västervik. Sagt som gjort vi åkte till Västervik. Väl där nere letade vi efter någonstans att äta och sedan åkte vi hem. För er som inte vet vart Västervik ligger så är det ca 7 mil dit från Vimmerby.

Men en riktig trevlig dag även att jag inte kunde ignorera min förskylning nu mot kvällen.

JAG VILL HA SOMMAR NU!!!

Varje gång jag går förbi hallen där min underbart gula skor står längtar jag till sommaren.
Varje gång jag går in på fronter för att se vad som ska göras till skolan längtar jag till sommaren.
varje gång jag går upp halv 5 för att hinna till tåget som tar mig till skolan längtar jag till sommaren.
Varje gång det vankas fester och prat om sommaren längtar jag till sommaren..

Det är helt sjukt men jag har nog aldrig varit så trött på denna årstid som är nu. Men jag har räknat ut att om 14 veckor har vi sommarlov :D Och vad händer då??? JOOO Metaltown, hultsfredsfestivalen eventuellt någon annan festival.. Tvinga Elliis mor att godkänna att Ellii och jag ska resa utomlands.. Förhoppningsvis jobba så jag har råd med att åka utomlands, men va fan det löser sig. Sola och bada och äta glass :D



Nu har han gått och blivit vegetarian!

Jag sitter i min egna lilla dvala och ser så där lagom ynklig ut medans jag sitter och äter på lasagnen som mor min lagat. Rätt som det är kommer mor in i köket och viklar på stolen och påpekar att den måste skruvas lite. Tobbe som tydligen var poå allert började skruva.

Jag tittar på dom en kort stund med återgår till mitt ätande. Men jag väcks plötsligt ur min dvala av att Tobbe säger att han gått och blivit vegetarian. Vilket fick mig att tänka på djuren och sköt bort min tallrik, tog en apelsin och fokuserade min uppmärksamhet på brodern. Väldigt intressant det där och jag måste säga att jag blev glad av att han sa det där eftersom jag funderat på att bli vegetarian  jag med men inte riktigt vågat och får nu testa och se om det är min grej.

Jag skriver Galet :D

Jag fick mig ett gott skratt när jag gick in på fronter för att se vad jag fick på mina senaste uppsatser om yttrande frihet och upphovsrätt.

Kommentaren till yttrande frihet löd att jag skrev galet i min inledning men att det annars var en superbra uppsats som var väl skriven, men tyvärr att det inte räckte till ett MVG för en gångs skull så jag fick VG+ :(

Men upphovsrätten var kommentaren ändast "Klockren uppsats" Plus att han tackade mig för att jag påminde honom att han borde vara hårdare med att det är viktigt att skriva med vart vi har tagit våra källor. Äsch då tänkte jag XD

Men att han skrev att jag skrev galet var så roligt, för jag är en galen person och har en egen stil med att skriva skoluppsatser och han har bara gett mig det högsta betyget  innan och så helt plötsligt skrev jag galet haha roligt :P

HIM - Endless dark

Jag slänger in en låt med HIM bara för att vi älskar honom..

Festival och sommar!!!

Jag vill ha sommar och festivaler nu.....

Ligger nerbäddad i soffan och halvsover till MTV. Dom spelar verkligen musik som gör så man längtar till sommaren ännu mer, så tittar man ut och vad är det man ser.....SNÖ.. Jisses jag är så less på snö just nu.

Men något som är så patetiskt ¨på MTV är att man kan smsa in och så får man svaret på hur länge förhållandet håller genom att bara skriva namnen. Vilka idioter gör det allvarligt talat??? Det finns verkligen folk till allt och det är kanske bra det. Vad skulle man annars skratta åt ;)
Fast just nu sitter jag och småskrattar åt mig själv (Ett stort bevis på hur uttråkad jag är ) Jag nyser som en idot, jag vet inte hur många nysar jag nyser i minuten. det börjar ta på min hals men det låter så roligt när man nyser :P
Men den personen som nyser så sjukt sött är Sarah Blomen, hur man nu kan nysa sött men jag lovar hon lyckas :)

Vatten och nötter :D

Jag sitter nu och dricker litervis med vatten och äter chilinötter :D Vatten för att jag har hört att det är bra att få i sig vatten, plus att slippa tjatet om min vattenbrist.  Chilinöttrna äter jag bara för att ha något att göra och att det är för jävla gott :D

Jag har tänk på en sak många gånger, varför är alltid det nyttigare varianten så mycket dyrare än den onyttiga, för att det är dyrare att tillverka?? Nej inte i alla fallen.
Vi vill ju få bort dåliga matvanor och alla tjatar om att äta rätt och så vidare, men har man det dåligt ekonomiskt som student, (jag kommer snart flytta och hur mycket pengar har jag att röra mig med?? inte mycket... ) så blir det att man vill ha det billigaste.. Jag fattar inte, tänk om icas ekologiska sortement var bland det billiga, hur mycket skulle dom inte tjäna på det, eftersom innerst inne vill alla köpa bra prudukter som är mindre skadligt på miljön. Ingen är nog så tillräckligt iskall för att skita i det om man bara blir påmind av det hela tiden.

och btw det är inte bilen som är den störta boven i koldioxidutsläpp... Den är stor men absolut inte störst för det är industrin. Varför ska vi alltid börja i fel ände??

och bara det här då, jag skulle kunna tänka mig att ha en stadsjeep (Visst säger ni inte bra för miljön) men inte fan vill man ha en sån eftersom det finns miljögrupper som springer runt och tar sönder stadsjeepar. Hur fan tänker dom!!??? Dom tar sönder däck, repar bilarna, visst då tänker dom att människor säljer bilarna för dom blir rädda.. men nej människor lagar bilarna och hur mycket tar inte det på miljön att producera nya däck?

                                                                  

Sjuk...

Viruset har kommit till mig :O Inte konstigt med tanke på att mitt immunförsvar är allt ifrån bra. En utmärkt dag att bli sjuk på med tanke på att imorgon ska jag fota på en mässa!! Jag blir alltid sjuk dom dagarna jag inte får bli sjuk på haha. Något har något emot mig :O

Vill ni följa viruets väg till att ta över jorden ska ni läsa min kära vän Sarahs blogg som även hon har blivit angripen av detta virus och hon har en mycket bra plan för detta  www.sarahsecho.blogspott.se

En trevlig insident..

Ellii och jag i bilen på en parkering

Jag: Men va fan jag kommer inte bort här ifrån!
Ellii: Men va?!
Jag: det står en bil ivägen
Ellii: men Vafan!!!

Ellii går ut ur bilen och går runt lite
Ellii: Men va fan har kan man ju inte stå
Snubben ingen av oss trodde var där: Ehh oj då .... jag ska flytta på mig
Jag brister ut i ett asgarv och Ellii springer skenerat in i bilen och börjar skratta sönder sig.
Men jag kan lugnt och fint backa ut..

Körkort :D

Det är helt sjukt, det här känns inte verkligt.. Lilla jag, lilla smurfen har tagit körkort :D
Helt underbart, vilken känsla att åka ut på första bästa 70 väg, trycka gasen i botten och vara fri. Dock körde jag vilse men va fan det var bara att vända och hitta nya vägar hahaha :P vet inte hur många timmar jag har kört idag, för jag kunde verkligen inte få nog, det är så underbart kul att köra bil :D

Så här coola var Ellii och jag i bilen :D

Paramore!!!!



Bara för att VI älskar Paramore <3 dom som inte gör  det.....jisses...

Ehm.. Kommer jag klara det den här gången??....

haha ja och så är jag tillbaka igen eller???
Så dryg jag är när jag håller på så här, blogga, sluta blogg, blogga och så håller det på.
Men så är det om man är en liten virrig smurf som har spring i benen hela tiden och vill vara igång, men så har jag faktiskt kommit på (helt själv, tro det eller ej att jag kommer på en sak ;) ) att det är jävligt skönt att ta det lugnt ibland. Ta en kopp  te och sitta framför datorn, göra den dagliga rutinen med bloggar, bdb och allt annat som dagens människor håller på med idag... 

Men något som bara är att vänja sig med är att jag kommer skriva så fel så det finns inte, kan bland annat bero på att jag ligger i min säng eller att jag helt enkelt inte orkar ändra det. Ja jag är lat när det kommer till saker jag inte bryr mig om, men börjar man snacka om saker jag är insatt i då jävlar vilka diskussioner det kan bli :O
Men att diskutera med Ellii går inte för vi är för stolta för att ge oss så det slutar alltid med bråk och tycker vi om det?? nej därför diskuterar vi inte längre...

Oookej... jävligt virrigt och onödigt inlägg men va fan.. nu är jag igång med mitt bloggande igen, tror jag :P
Puss på er alla som jag bryr mig om, resten dra åt helvete tack :D

RSS 2.0