Natten till år 2009?

Nu har jag äntligen hittat kläder till nyår, men den stora och kluriga frågan vad jag ska hitta på är en annan femma :P

Under dagens färd till Linköping med min älskade bror som så gulligt gick vid min sida och gav mig lite råd till vad som var snyggt och inte, åkte vi även till Federal. Únder tiden min bror var inte och fick sin piercing så gick jag och kärade ner mig i en underbart fin töjning. Så jag bestämde mig jag ska åter igen töja, men den här gången ska jag försöka att undvika spräcka örat och slippa allt blod :P Så en 6-8 mm stort hål i örat med den underbara töjningen kommer ni se om ett par månader.

Tack och hej för mig!


Övningskörning.

Den timman var lång när jag körde i en jävla volvo kombi. För det första så har jag aldrig kört en kombi vilket körskolläraren visst och som om dte inte vore nog så är dte en volvo:O jag kommer aldrig köra volvo eller saab om jag verkligen inte måste.

Jaja efter vi kört sa han att jag var nära till mitt körkort och att jag hade en bra handledare :P vilket är bra men äligt talat tycker jag att det gick så jävla dåligt.
Men såklart är jag glad att han tycker helt olikt vad jag tycker :P

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till kära Linköping med min bror och leta efter en klänning till nyårsafton och han ska pierca sig igen :P

Rörigt inlägg men just idag är jag rörig :P Ha det bra!

Ta bort stop!

Jag ska om ett par timmmar skutta iväg till bilskolan för att köra en liten runda och se om jag snart är reda för att ta lappen.

Det finns en sak jag har tänkt på sen jag började övningsköra och det är skylten stop. Varför finns den på alla ställen som den gör. Okej om man ska ut på en stor väg och det är skymt, men ska man ut på en stor väg och ser bra åt båda håller tycker jag det är onödigt att behöva stanna om det är lugnt. Så lämna företrädeskylt där tack!
Man ska ju att man ska köra miljövänligt och stanna när det inte behövs är väll inte till någon hjälp.

Tillbaka :)

Jag har nu åter igen tagit upp min blogg på ett nytt försök.
Är är väldigt bra på att göra en sak intensivt under en kort period och helt plötsligt komma på att jag inte orkar. Men allt är värt några chanser till (Finns såklart undantag )

Det börjar nalkas jul och jag är sjuk. Det börjar bli en vana att jag är sjuk vet inte riktigt vad det är för fel på mig.  Men men julklapparna är klara och jag måste säga att jag är förvånad för jag brukar alltid vara ute i sista minuten när det är som stressigast och självklart hittar man aldrig det man ska ha. I år fick jag alltså byta strategi eftersom jag får inte stressa för då kommer min lilla "gulliga" huvudvärk som jag inte är ett dugg trött på. Jag ska förresten göra en hjärnrönken för att se vad min huvudvärk kan bero på. Förhoppningsvis hittar dom inget för gör dom det är det nog inget bra...
Som vanligt är jag väldigt duktig på att byta samtalsämne fort. appropå jul nu så kommer nyår strax därefter, Jag vet inte än vad som ska hittas på men en sak vet jag, dte är att jag ska köpa en snygg rockig klänning som jag ska ha och festa i den natten.
Någon som har ett förslag?

RSS 2.0