Ny design

Borde jag göra en ny design kanske?

Tillbaka

Det var ett par dagar sen som jag skrev något inlägg i bloggen, jag vet inte varför jag har bara inte orkat. Jag fick reda på att på måndag har jag prov och genast fick jag mängder med tillbaka blickar hur det var när jag gick samhäll. Den tiden kommer jag aldrig glömma, dom kompisarna jag fick där är guld, med dom lärarna och den skolan och hur dom bara matade och matade på mer prov, arbeten varje dag i ett år. HUR FAN TÄNKER DOM!!!! Borde dom inte fatta att när elever mår så pass dåligt och skolkar och sabbar allt och många lämnar skolan och dom får bara färre coh färre elever varje år. Borde man inte fatta då? och fundera på varför det händer.....

Nu sitter jag och har mediekunskap och ska skriva om bloggar, hur en bra blogg blir bra elelr dålig och så vidare. det är segt för det vi skulle göra blev jag klar på en halvtimma och nu sitter jag här, men det är bara 45 min kvar av lektionen, skönt :)
Jag kanske borde plugga lite till provet på måndag eftersom jag inte orkar eller vill plugga under helgen??


9 Månader

Idag blev det att åka upp till gärdala till familjen Flintzberg, riktigt trevligt var så länge sen man var där uppe, men idag så. Jag var även så duktig att köra både dit och hem, om jag får säga det själv så går det riktigt bra :)

Så kommer vi till min rubtik, nej jag är inte gravid och ska vänta i nio månader haha, utan att jag och per har varit tillsammans i nio månader idag. Det har gått så fort, det var inte länge sen vår första kyss ägde rum. Men det finns inte någon annan som är så mysig som min pojke är <3

Det blev ett svamligt inlägg med det är för att jag är så trött och vet knappt vad jag gör så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig :) God natt allesammans <3

Äkta vänskap för alltid!

Det här inlägget är till Elinore Wikell den bästa av dom bästa.

Det är bara ett par veckor kvar tills jag flyttar in till Vimmerby med min mor, men för det kommer det inte bli någon förändring mer än att vi inte kan gå till varandra hur som helst utan måste tänka på busstider och så nu. Vi är som systrar till varandra och det kommer vi alltid vara.

Jag vet att du har börjat bli deppig över det här och det är jag med, vi har alltid kunnat springa hem till varandra precis hur som helst, men vi båda visste att det kommer en dag då någon flyttar och nu är den dagen här. Det kommer bli bra jag lovar och det lovar jag det är inget som jag säger!

Jag älskar dig och jag kommer alltid finnas för dig, det vet du <3



Myskväll

Det blev en myskväll med Ellii och mor istället för att ge sig ut och fota. Det har verkligen varit jätte tråkigt och jobbigt väder. Jag blir så trött och uttråkad av sånt här väder. Ja ja Vi satt och kollade på stjärnor på is och det ska bli riktigt intressant att läsa aftonbladet imorgon. Gynning sa lite saker där ibland och även men-mannen vad han nu heter haha sa en riktig grej där. Haha ja dte är intressant vad en liten felsägning kan göra bland skvalleritdningarna och vad skvallertidningar kan göra det till en stor grej.

Nu ska jag se vem som åker ut ut stjärnor på is och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig :) God natt allesammans <3

Fota Ellii??

Dagens stora händelse är nog det enda att jag ska fota Ellii till min projekt som jag gör på fotografisk bild. Jag vill ju ha min egna sötaste modell <3 Men några landskapsbilder blir tveksamt om jag tar idag.... kanske. Det är ju inget vettigt väder och det kommer nog börja regna och då vill jag inte dra iväg någonstans med allt. Förhoppningsvis kan jag ta bilderna på Ellii idag, det ska ju med naturligtvis vara ute så, det märks.

Bilder kommer att komma upp på Ellii..


Projekt

Jag sitter just nu och har fotografisk bild och håller på med ett projekt. Jag ska skriva ett kapitel om bländare och slutartid. Lite kul att få berätta med sina egna ord och bilder :)
Jag måste säga att även att man vet vad allt är och hur det används och så vidare så är det svårt att få ner det på pappret jag vet aldrig vart jag ska börja, det är alltid ett problem men när jag väl kommit på början då jisses då brinner det i fingrarna :)

Jag försöker även få tag på min älskade Ellii om hon skulle kunna vilja ställa upp som modell till projektet hon är den perfekta, för hon är helt enkelt perfekt och fin till allt min älskade Ellii <3.

Från IG till MVG

Eftersom hela klassen fick Ig förutom på förra skrivupgiften som vi gjorde så skulle vi skriva om skillnader mellan 1:an - 5:an och jag fick betyget och kommentarerna idag coh jag fick MVG :D Jag blev så glad och tänkte att jag fortfarande kan skriva när det gäller uppsatser. Jag fick så dåligt självförtroende när det gäller att skriva uppsatser när jag fick Ig och jag har alltid fått bra betyg innan. Jag visste ju hela tiden att jag inte hade fuskat att jag hade skrivit allt det där, men vad kunde jag göra mer än att skriva om den så jag blev godkänd iaf. men nu fick jag bevisa att jag kan :D

Tåg eller buss?

Jag är så sjukt trött så jag vet inte om jag kommer klara av dagen...
Vaknar en kvart försent så jag traskar upp lite snabbt in i duschen, klä på mig, fixa iordning hår, ut gå fort till tåget kommer på att jag glömt mobilen!!! går fort tillbaka hämta mobil, gå väldigt fort till stationen, väl där får jag reda på att tåget är inställt och måste åka ersättningsbuss som är en kvart försenad HURRA!!!! När jag sätter mig i bussen och får lugna ner mig så inser jag att jag kommer få gå med huvudvärk hela dagen, även att jag inte försökte stressa så mycket på morgon och jag lyckades faktiskt bra så stressad var jag inte.

Men nu är det som det är och jag har två tråkiga och jobbiga lektioner framför mig, mediekunskap och medieproduktion vilket borde vara roligt men att skriva uppsats och redigerar film är inte så kul tycker inte jag!! Jo, om det hade varit att vi skrev om något kul men det är det inte och film är inte min grej helt klart!
I vilket fall så slutar jag vid 3 och är hemma halv 6 och imorgon är det FREDAG!!!!!! Den här veckan är gått fruktansvärt fort som vanligt men den här veckan extremt fort.

Nu ska jag börja skriva på uppsatsen och få klart den.
Ha en bra dag!


Städtant?

I måndags orkade jag verkligen inte åka tåg hem så jag stannade kvar hos Per och hade det mysigt :) Dagen efter tåg jag ett tåg hem när han åkte till universitetet, när jag kom hem fick jag verkligen lust att städa så när min far kom hem hade han en städad lägenhet :D Idag blir det att gå till min bror och hjälpa honom att städa. Jag kanske kommer sluta som en liten städtant XD Får inte hoppas på det va :P

Jag har just nu webbdesign och slutar om typ 105 minuter nästan exakt ;)

Ha en super dag <3

E-ämnen

Fun light kan du använda som myrgift, Chips kan man säga är rena giftet, drick lättmjölk istället för mjölk. Det är så mycket e-tillsatser i våra matprodukter idag, det är inte klokt. Vi har egentligen ingen aning om jag vad vi stoppar i oss. Vi säger att vi ska gå ner i vikt och börjar äta produkter som inte innehåller så mycket fett, men det blir tvärtom plus att man får i sig farliga e-ämnen som måste tillsättas om produkten ska hålla. Det är helt galet konstigt, hur kan man hitta på såna här saker, göra mat till ett gift?

Promenad i Vimmerby eller i Linköping?

Jisses, nu fick jag reda på att vi ska gå en promenad tillsammans på idrotten. det kunde jag ju faktiskt lika gärna ha gjort hemma i vimmerby. så hade jag sluppit åka ett gammalt skruttit tåg som dom hade satt in idag :O Vad är det för hitte på, jag åker alltid ett jätte fint tåg till linköping där jag sitter bekvämt och som är bra för ryggen. men idag höll min rygg på att dö!!

Idrott

Jag kom precis till skolan och ska snart ha idrott. Jag är inte riktigt pepp på det precis, ville ärligt talat bara ligga kvar i sängen och skita i hela alltet imorse, men kom snart på att det är ingen bra idé. Det är en jävla tur att det är idrott på måndagar och inte något jätte tråkigt ämne för då hade jag nog inte vistas många måndagar. Men nu är jag så duktig och lydig så jag kommer hit varje måndag, lite kan ju bero på att jag tycker att idrott är bland de roligaste lektionerna i veckan. En sak tycker jag är så konstigt med idrott, varför ska man ha betyg i det? Idrott ska varje linje ha tycker jag men att få betyg är lite knas tycker jag faktiskt. Men å andra sidan skulle det inte vara betyg i idrott skulle ju knappt någon komma på lektionerna.

Söndag ingen slappdag

Söndag igen men idag blir det ingen tid till att sova lite middag som jag är duktig på att göra när jag är ledig :P och när jag gick på vimmerby gymnasium. Haha jag vet ifan hur många gånger per dag man råkade slumra till en liten stund för att jag var så uttråkad på lektionerna. Men idag ska jag faktiskt hjälpa till och slänga massa saker inför flytten. Imorgon skulle dom visst åka till skräpan.
Ibland undrar jag hur detta ska jag vi ska flytta från en jätte stor femma till en trea men det blir nog bra hoppas jag ^^

Detta inlägg blev i stort sätt bara ord och flummigt men jag hade lust att skriva lite ändå haha puss på er (L)

Stjärnor på is

Jag och mor sitter just nu bänkade framför tvn och tittar på stjärnor på is.  Om ni inte vet så är Carolina Gynning och Karina Berg programledare och dom är ju så himla skön, jag får mig alltid ett gott skratt. Det första skrattet jag fick mig var när jag fick se dom första gången under programmet, deras mössor var ju bara för roliga XD

Men det som fick mig att vika mig dubbel av skratt det var när en utav domarna berättar att det var ett fint åk och att tjejeon ifråga hade gjort en fin planskärning och då säger Carolina: jaa precis, vad är en planskärning för någon haha så där satte jag mina pop corn i halsen :P

bara för att säga dte så har jag hört att det ska bli storm inatt. Skönt att ligga och mysa i sängen då med duntäcke och massvis med kuddar :)

Ha en trevlig och mysig helg allesamman

Vart tog lördagen vägen?

Klockan är nu strax innan halv 7 och det känns som om jag nyss gick upp. (Appro på det så hittade jag smöret i skafferiet i eftermiddags, snacka om att jag måste ha varit trött imorse :P men det är inte första gången jag lägger saker på väldigt konstiga ställen.) Men jag måste säga att man måste unna sig dagar med att inte göra ett skit. Fast lite duktig har jag varit jag har packat jätte lite inför flytten som äger rum den första november. Måste säga att jag kommer sakna byhålan lite sådär ibland. Jag kommer sakna friheten att bara gå till ellii, det kommer jag ju ha sen med men då måste jag lära mig att hålla koll på busstider. 

Äkta vänskap!

Igår träffade jag på Ellii när jag väntade på bussen som skulle färda mig hem till min älskade mor :) När jag fick syn på Ellii, jag blev så glad så jag bara pratade och pratade, det gick allvarligt inte att få stopp på mig haha Men jag pratar alltid när jag är glad :D
När Ellii fick en syl i vädret som var lite svårt bestämde vi att vi skulle hitte på någe o göre under kvällen, sagt och gjort det blev att äta taco och ut och gå mitt i mörkret med våra älskade kameror och flumma sönder totalt. Efter att vi har gått ett tag så fick jag syn på ett par små flickor som hade följt efter oss haha det var lite sött faktiskt för varje gång vi vände på oss så fick dom så brottom att gömma sig ^^,

Precis innan jag började skriva det här inlägget gick jag in på Ellis blogg (www.returnthefavour.blogg.se) och läste hennes senaste inlägg som handlade om våran vänskap. Jag har nog aldrig blivit så rörd som jag blev. Helt underbart, den flickan älskar jag och kommer alltid att göra. Vi har varit kompisar sen barnsben och vi har gått igenom det ena och det andra tillsammans. Det kommer komma många bra saker men även jobbiga saker i framtiden, men dom kommer vi gå igenom tillsammans <3

FREDAG!

Veckorna går så sjukt fort, det var inte länge sen det var måndag tycker jag.
Just nu har jag pause i fotografisk bild. Vi sitter och pratar om, olika bilder hur de är tagna och var de kan vara tagna och hur de kunde sett anolunda ut osv. Det är kul tills en början men det blir faktiskt lite segt i slutet. En timma kvar sen slutar jag :D Känns så himla skönt att sluta tidigt på fredagar. Tycker så synd om resten av klassen som måste stanna kvar och ha engelska, engelska på en fredags eftermiddag nej tack! Det är det jobbigaste och konstigaste tidne på veckan att läsa ett språk.

                                                                     

Klocka ticka snabbare!!

Jag sitter just nu och försöker hypnotisera klockan till att ticka snabbare, jag är så sjukt trött och jag vill inte redigera film!! Det är inte kul eftersom jag inte fattar utan bara trycker haha men tydligen gör jag rätt men filmen blir förjävlig. Så ska vi visa upp filmerna för klassen kul då :P jaja alla kan ju inte allt. lite kul bara eftersom hälften går rörlig bild i klassen så kommer jag där och ska försöka ge mig på att redigera när jag går fotografisk bild !

Skillnader mellan olika kanaler

Jag sitter just nu och har mediekunskap och skriver om skillnader mellan 1:an, 2:an, 3:an, 4:an och 5:an. Jag ska skriva varför det är så olika och om public service och allt sånt där. Jag vet exakt vad det handlar om och så men jag vet ifan hur jag ska skriva det. Hoppas han blir nöjdare med min uppsats en förra gången, Btw så har jag skrivit om public service uppsatsen och ska ge det till honom och hoppas på att han är nöjd den här gången!!!!


                                                       

Äntligen..

... Äntligen kunde jag komma in på bloggen. Hela dagen i stort sett har jag försökt att logga in men det har inte gått så jag har inte kunnat blogga något. Jag hatar verkligen sega internet och sidor som vägrar visas, då blir man så irriterad att man bara vill hoppa upp och ner i stolen haha. skämt åt sido.

Idag stannade jag kvar i Linköping hos min mys Per. Jag slutade vid 11.30 och han skulle komma hem vid 15.30 och vara massa hungrig så jag tänkte lyxa till det lite och vara lite gullig och laga potatis i ugnen, kött och sås. Så fort jag gick utanför dörren i skolan så blev jag dygnsur och det var ju mindre kul eftersom jag ALLTID har med mig mitt kitty paraply men inte idag, jag fattar inte varför!! Men men sånt är livet och med ett leende på läpparna gick jag till affären, traskade fram till köttdisken och ser att det inte fanns något vettigt kött!! (Jag är en sån där som är extremt kinkig när det gäller mat) Där sprack min plan, men det var bara att tänka om så det blev kyckling med ris istället och han blev lika glad för det när han kom hem och ljusen var tända :D

Per gick precis till universitetet igen för att skriva på något projektmojs med några och under tiden tills han kommer hem kommer jag sitta och titta på mysteriet på greveholm. Det kommer ALDRIG komma en julkalender som slår greveholm!!!!!

RSS 2.0