Volvo-maffia?

NU får ni väll endå ger er?? Har Vimmerby tidningen inget vettigare att skriva om en Vimmerbys så kallade Volvo-maffia?? Låt dom ha sina volvobilar och bränna lite däck medans fjortisbrudarna tittar på ;)

I övrigt idag har det inte hänt så mycket mer än att jag var på gymmet med Hanna. Duktiga vi är (A)

Puss på er så kommer eventuellt ett lite bättre inlägg imorgon <3

Blogga igen?

Sommarn är över, skolan har börjar så det är dax att börja blogga igen.
Jag har bytt klass så nu mera går jag i klassen TOMTEN. Underbara människor i den klassen. Kärlek till alla Tomtar <3

Det bästa som hänt under sommaren förutom att träffa alla underbara kompisar som man har här nere i bynn, så är det festivalen Meteltown i Göteborg. Jisses säger jag bara en festival med bara underbara människor och band. Jag såg inte en enda fjortis förstår ni vilken lycka.
Men den stora besvikelsen var första gången jag skulle gå in i baren och jag stod där och var överlycklig för att jag äntligen var 18 och skulle få komma in. Så där stod jag och viftade med mitt körkort, men neerååå ingen brydde sig om det och bara släppte in mig :O Naee nu är jag 18 så nu får alla vakter jätte gärna kolla legg :O
Dagarna kan sammanfattas otroligt kul och förjävla varmt. Det blir Metaltown 2010 med kan jag lova!!!

Sen var det ju sgp i Målilla. Jag vet inte hur många seriematcher jag varit på i sommar, men gp:t slog allt. Det var fullsatt och innan fick jag gå in och träffa Fredrik Lindgren som var en grymt kul upplevelse. Plus att vi fick en dansk Dackeförare på tredje plats är ett stort plus i kanten. För er som är helt borta i motorvärden (stackars satar ;) så snackar jag om speedway )

Så har vi ju utökat familjen med lilla Zid :D Våran lilla tamråtta <3

RSS 2.0