Jag har badat!!!

Wiieee vädret är underbart och tusan vad varmt så far och jag brummade till försjön efter en fikastund hos faster med man. Och tro det eller ej men far fick mig att bada :O. Jag doppade mig sprang upp och ville hem. Plus att dom där jävla fiskarna är så vidrigt närgångna där. Helt sjukt och ju mer man sparkar och viftar desto närmare kommer dom. Medans jag står där och sparkar runt i vattnet så säger far min att just den sorten har inga tänder så dom kan inte bita mig. Då kände jag genast mig lite generad. Flickan som hatar  allt som har med fjollstil att göra är rädd för fiskar utan tänder. Jag har även lyckats bränna upp mina armar och liten del på låren. Men ingen Skalman om hon inte brännt upp sig det första hon gör när solen och värmen tittar fram. Vill ni ha reda på vad som menas med mitt smeknamn får ni fråga mig, inget jag skriver här ;)

Det var lite grillfest i fredags med crasta, frog, meddon och patrik som även han är ett smeknamn som jag aldrig säger :P
Och ni ska veta att jag är så stolt. det är första gången jag festar med dom och jag minns exakt allt som hänt och jag gjorde inte bort mig överdrivet mycket som har hänt vid varje tillfälle :D *Stolt*
Bilder kommer lite senare :) Första gången såna bilder kommer ut här på bloggen. trevligt trevligt.
 
Puss på er!!!!!

Rubrik

HANNA HAR KÖRKORT :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASSA GRATTIS TILL HENNE!!!

Så nu var det sagt. Jag bjöd även ner Ellii hit efter hon slutat skolan på smörgås och liten kopp te, eller liten vi drack en liter var men i alla fall, det var mycket trevligt och jag måste säga att det var som förr, och då menar jag förr när vi gick i 8:an, 9:an sådär. Underbar känsla måste jag säga och jag vill så gärna tillbaka till den tiden när det var vi tre flickor som regerade Bynn!!
Men nu är allt som det är och vi är alla olika som man brukar säga!
Ja vad pratade Ellii och jag om då? Jo allt mellan himmel och jord om vad som hänt till sist. Vi pratade råttor och mitt i ett seriöst snack tycker någonting i mig att det var väldigt kul, så jag råkar spruta ut allt teet som jag har i munnen rakt ut över bordet och på Ellii stackarn. Men det tyckte Ellii var kul så det är skönt att hon är väldigt lättunderhållen den tösen ;)

Alla bilder är även tagna till miniprojektet och nu ska jag bara skriva klart en liten uppsats om hur vi påverkas av media och tydligen såg jag idag att vi har ett litet test/prov eller något i HLR, men hur många gånger har man inte hållt på med dom där jävla dockorna, men jag tror om vi gör detta så slipper vi dockorna tack och lov.

Mycket gott te och även KRAV märkt det tycker vi om!


Ledig

Varning! Detta är ett överdrivet udda och flummigt inlägg. Där jag bara skriver utan att veta om vad jag skriver.

Idag är en ledig dag.
Hanna ringde precis och sa att hon klarade körkortsteorin :D:D Och bara om en timma ska hon köra upp och jag hoppas verkligen verkligen det går superb för na, skulle vara så kul :D

I övrigt idag har jag fotat till miniprojektet och tror det är klart, ska kolla igenom vilka bilder och allt som ska göras. Sen blir denna onsdag en väldigt lugn dag, ska göra det vanliga springa, ut och gå ja och allt det där ni vet.
Jag kommer troligtvis sätta ett nytt rekord på hur mycket te och dricker idag med, alltid spännande :P
När man väl lär sig tycka om te så är man fast som Matte säger.
Jag kommer ihåg att Ellii tragglade med mig att jag skulle tycka om te och rätt som det var så var jag där och dricker nu te jämt.
Och nu har jag tragglat lite med Hanna och vad hände, Jo idag tycker hon om det :D Jordgubbste var det. haha

Apprå på te, så ska jag ta och bjuda hit Ellii på en kopp te, det vore ju något. Prata lite och ja ni vet vi flickor är ju en udda djurart som behöver prata lite nu och då!! Trevligt ska det bli. Träffa syster yster, det var ett tag sen sist....

Minnen

Gamla minnen dök upp idag när jag träffade Patrik på tåget idag som jag  gick tillsammans med i högstadiet.
Det fick Hanna och mig att tänka tillbaka så underbart det var den tiden. Jag undrar även hur AL blev efter oss, jag kan inte säga annat än att alla, exakt ALLA visste vem vi var och många gick omvägar för vi älskade att dryga och hålla på. Inget kunde trycka ner oss, det fanns inga problem. Men så hade vi också såkallade "fans". Ja vi var såna där som man älskade eller hatade, men vi kom fram till idag att ingen kan ju hata oss. Såna små söta rara änglar som vi är. haha.
Vi hade även underbart söta smeknamn på folket. Men dom kan inte nämnas här!

När jag satte mig här på balkongen så tänkte jag på något som jag skulle skriva om, alltså något vettigt... men såna saker glömmer jag, så det är glömt.

JOO två saker,

SÄG GRATTIS TILL TOBBII SOM FYLLER 21 IDAG <3
IMORGON MÅSTE NI LYSSNA PÅ SARAH OCH CO PÅ RADIÅLAN TEMA HUMOR.. vet ej kanal men det löser sig, för det ska jag allt skriva så ni vet. Förra gången dom sände låg jag dubbelvikt av skratt av Sarahs favoritord AS.


MOha, puss och spring lugnt, för jag ska nog dra med bror min på en löparrunda. <3

Fota fota FOTA

Dagens äventyr bar av till Höksjön med sarah, tobbii och kameran i näven för att fota filurerna till miniprojektet som vi håller på med i skolan :)

just ja, igår när vi var i Västervik så hade suzuki ställtut rallybilar... jag ville ha :( jag måste säga att jag längtar som tusan till det är min tur att sätta mig i en sån bil och få börja köra :D Funderar på om det rallycross eller rally jag vill köra :O Men som sagt det är ett tag tills dess, inte något för en gymnasieelev med 2350 kr i månaden :( och flyttar jag går det verkligen inte. Men om ett par år så :D'

Sarah och jag pratade även om att söka till Robinson. Jag tror faktiskt jag ska slänga ihop ett brev och söka.. Snacka om upplevelse !!! Men jag vet inte :P Kanske :D

Toobii och Sarah :D


Bara för att få lite färg i bloggen!

 

RUBRIK

Ja hörrni gott folk... Jag har kommit in i en tråkig period där jag bara bloggar lite då och då. Men jag låg nu ensam i min säng och tittade upp i taket och funderade på hur jag skulle kunna somna, jag kom dock inte på något, men kom på att jag kunde starta min dator och upptatera bloggen.
Ja och varför kan jag inte somna nu? Jag är flickan som ALLTID annars somnar på mindre än 5 sek bara jag blundar.
Det kan eventuellt bero på att jag smällde i mig tre energidrycker och en bit kladdkaka precis innan jag gick och la mig.. och jag ska upp tidigt imorgon för att göra en tripp till Västervik med Sarah och Toobii!!!

Ja vad har hänt mer som kan vara lite skojigt att veta?
Idag hamnade jag på ett tåg till Västervik istället för hem till Vimmerby.
Jag har fotat Hanna till projektet.
Min kondition kommer sjukt snabbt tillbaka och jag är glad.
sprang med Sarah och Tobbi idag.
Det regnar ute.

Ja just sen är jag glad. Jag har fått reda på vad jag får för betyg i mediekunskapen och i webbdesignen båda MVG :D
skolan rullar påm sommaren är nära och även metaltown. wiieee peppar inför sommaren så det är inte klokt. Har så mycket jag vill och kommer göra.

Igår så var jag, Per, Patrik och Robin och kollade på en dans/teater show som hette spegel spegel helt underbart duktiga var dom kommer inte riktigt ihåg vad själva gruppen heter men grymma var dom och lätt sevärdiga.

Nej hörrni jag har nog inte så mycket mer att skriva. jag ska kolla min vanliga bloggrunda och skriva lite till med Hannii sen blir det att dra täcket upp till hakan igen och försöka sova :)
Puss och god natt <3



Jag är glad :D

Jag är glad för jag hade ett mål i löpning och jag har redan uppnått det :D

PUSS nu har jag idrott och min grupp ska visa upp knäckebrödsdansen :O MED KLÄDER ;)

Min andra älskling!!

Jag har ju faktiskt två älsklingar, den ena Per men den andra min D80. Nu är det så att jag måste lämna in min kamera på reparation....... hmpf säger man då!!!
Ett par delar måste bytas och så när den ändå är inne kan dom ta och göra en grovrengöring på den. Värsta är att jag vet inte riktigt vart jag ska lämna in den, jag fick se ett ställe i Linköping som kunde men så läste jag en kommentar där det stod att de tar sönder sakerna istället :O Net och Net har sin reparation där så se upp lite :O
Men reparationen ska få vänta ett par veckor tills projektet som vi håller på med på fotolektionen.
Vi ska lämna in ca 45-50 perfekta bilder i olika kategorier. Grejen är att vi har 2 veckor på oss. 

Puss på er nu ska jag och far åka i väg för att ta några vybilder! 

Stressad mot slutet?

*Jag har alltid varit stressad dom sista månaderna innan skolavslutning, men inte i år. Dels kan det bero på att jag går om och har bara hälften av alla lektioner, men mina höga betyg är ett stort bevis på det att jag gjorde rätt genom att byta linje skola. Så kort sagt för en gångs skull gjorde jag rätt val.

*Jag sitter just nu och skriver min sista inlämning på mediekunskapen om hur vi påverkas av median. Trevligt, trevligt.
Samtidigt gör näst in till hela klassen en virussökning, än har jag inte fått något men det kan bero på att jag söker igenom datorn lite nu och då, men det finns dom i klassen som aldrig har gjort det och det är riktigt kul och intressant hur mycket virus man kan få XD För det är extrema tal att jag undrar hur datorn fortfarande kan fungera för en del :P.

*Jag får även ta och be om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag men jag har verkligen inte haft något att skriva om, vilket inte är ovanligt men i alla fall.

*Jag ska även upptatera er om att inom kort kommer en ny design på bloggen..., För det behövs verkligen nu. Jag ska bara orka ta tag i det. Men snart så!!!!

* Puss på er grymma människor som står nära mitt hjärtat <3

Bilddagboken

Folk brukar fråga varför jag slutat lägga upp bilder på min bdb, men jag vet inte riktigt vad jag ska lägga upp. Bilder på mig själv? ja jag tycker bara det är fruktansvärt drygt att sitta och titta på en miljon egobilder som folk lägger upp. Jag förstår inte vitsen, mer än att det är som sagt väldigt drygt.
Ska jag lägga upp mina fotobilder? Nej det känner jag inte för, inte på bdb. Desutom vad ska man skriva? samma sak som jag skriver på min blogg? Nej orkar inte det heller. Där har ni svaret varför jag slutat lägga upp bilder. Känner jag för att lägga upp bilder kommer dom upp på bloggen istället :)


Jag blev väldigt förvånad över att vi hade två prov på samma vecka (eftersom jag har haft endast ett par prov under hela året) Jag hade konstigt nog ingen ork att plugga eftersom jag la av med det efter halva terminen på mitt förra gymnasiet, men det gick riktigt bra. Det är ett stort bevis på att man lär sig utan alla dessa prov inlämningar läxor och all shit det borde gymnasiet här ta stor del av.
När jag nu kom in på att prata om min förra skola blir jag full i skratt, det kommer nu bli bland Sveriges modernaste skola och det tycker jag är bra för det behövs verkligen. Men nu är det så att skolan tappar så grymt mycket elever varje år, så för att locka elever så kommer alla som börjar första året få en egen dator.. jaaaaa!!! Det tycker jag med är bra eftersom jag tycker det är en bra studieteknik, men nu till det roliga de som redan går på skolan kommer inte få en dator eftersom det blir för dyrt. ehhmm.. okej... När jag nu tänker på vart jag bor och vart skolan befinner sig så kommer det bli väldigt intressant att läsa om alla dessa datorstölder.. Intressant tänk dom har. Antingen ska alla eller ingen ha en dator, jag föredrar defenitivt alla!

Puss på er som betyder för mig <3

Mjölk?

Jag är inne på min andra dag där jag inte ska få i mig någon mjölkprodukt med laktos i :O Sen på fredag osch vad jag ska dricka mjölk och äta glass :D och hoppas på att jag mår bra :O Mår jag inte bra ja då är det inte bra :(
För er som inte fattar så håller jag på med att testa om jag är laktosintolerant igen, var nämligen det när jag var liten men det försvann som tur var men har börjat ana att det är på väg tillbaka... föhoppningsvis har jag fel för det är krångligt att behöva tänka så mycket när man ska handla och när man ska äta hos andra osv...

I övrigt fall så är jag glad för alla pollenallergiker eftersom det har regnat och ni slipper att må dåligt :) Så nu kan det bli sol igen :O För det vill jag ha!! Alla är redan så irriterande bruna medans jag sitter som en vampyr och är likblek (Ja jag läser twilight ;) )
Jag vill med bli brun lätt, men neeeerååå vi med fräknar vi ska ha känslig hy och gå runt som kräftor innan vi blir bruna :O Jag satt i 10 min på balkongen för någon vecka sen när jag kom in hade min näsa börjar bli lite röd :O ... jisses....
 
Snart fredag gott folk PUSS

Det är snart fredag

Det är måndag, dåligt väder, jag är hungrig, vi gör nada på lektionen, jag vill hem...
Det är ungefär så jag sitter och tänker just nu. Jag sitter och kollar runt på olika bloggar och blev full i skratt när jag läste ett inlägg.
Det var om att allt är rosa o Tokyo och hon hade många bildbevis :P Mjölkpaket, byggnader fullt med Hello Kitty statyer och alla möjliga konstiga saker som var rosa, mat godis, porslin ja ni vet,.
Jag skulle ärligt talat vilja åka till Tokyo med några kompisar under en helg bara för att se hur konstigt och galet det är :P
Precis nu i denna stund kom jag på att jag var seriös med att resa dit. Fast det lär få vänta jag har inte precis något dunderjobb i sommar och det är inte helt gratis att resa ner dit men någon gång så :D

Det är så mycket jag ska göra efter gymnasiet när jag fått jobb och fast lön. Jag ska resa som en tok med kompisar och alla som vill hänga med, Jag ska leta reda på någon som vill jobba åt mig som mekaniker eftersom jag ska söka till att börja på någon rallyklubb eller något liknande. Men en sån bil är ju inte kosta gratis och skadorna som blir är inte heller kosta gratis. Folk säger att jag kan börja med folkrace men det kommer inte på frågan det inte :O Det är inte samma sak. Tänk vilken frihet att sitta ensam i bilen med en kartläsare mitt ute i skogen i ingenstans och det går hur fort som helst och det hänger på vårat sammarbete att det ska funka. Så är det lite skillnad på bilarna :P


Helgen

Helgen har varit väldigt lugn men ändå väldigt fullsatt.
Igår åkte jag med Hanna till Matte för att se vad den filuren höll på med, mycket trevlig kväll men grillning och mycket roliga telefonsamtal ;)
När natten kom tåg vi en buss in till stan för att se vad det för för fyllosar där, vi hittade både vimmerbybor och pojkvän :P

Ja som de flesta vet är jag en person som tycker det är rätt så segt att gå in i detalj på vad man har gjort i minsta detalj, har även an liten stor känsla av att ni skiter fullständigt i vad jag gör. Men vill ni veta så har jag även tillbringat dagen hos mina kusiner :)

En sak som jag har tänkt på.. varför är de flesta bloggar så tråkiga?? Ja min är ett ända svammel och folk skriver om hur deras fest var vem som hade sex med vem och älskar att skryta om saker och ting... Vem fan bryr sig som är vettig (fjortisar förstår jag eftersom ni är som ni är.....) Vem bryr sig om att man har varit ute och sprungit... Misstolka mig inte nu, visst kan det vara trevligt att veta vad personer gör osv men i korta drag. palla läsa en uppsatts om hur något ser ut eller hände ja ni vet..

Vissa kan ta mig som om jag skriver och pratar väldigt hårt inpå vad jag tycker. Men det betyder bara att ni som tycker det tar åt er och det är inget jag kan göra åt och sen är jag en sån som aldrig kan hålla käften även om jag borde i vissa fall. Men jag älskar att diskutera och har man då olika åsikter är det ännu roligare.

Puss på er (som jag bryr mig om.. men ni vet väll snart den ritualen att jag hälsar aldrig till folk jag har något emot ;))

Kollot vill ha mig ;)

Jag strosar runt där i staden med Hanna när min mobil ringer. Det är mor:

Mor:  Mica du har fått ett brev här från kommunen.
Jag: Jahopp har jag gjort nu? Ta och öppna det.

Tystnad......
Mor: ehm det är från kollot du jobbade på förra året. Dom tyckte du var en sån bra ledare och undrar om du vill jobba där iår igen.
Jag............ eehh va!! haha fan va coolt.... Men barnen var så jobbiga, men jaaa klart jag vill :D

Det var komiskt :P för jag har sökt hur många jobb som helst men inte fått något så kommer ett brev där dom vill ha mig som ledare igen. Klart jag blir glad. Det var inte så bra betalt men detta betyder JAG KAN GÅ PÅ HULTSFREDFESTIVALEN UTAN ATT VARA SNOFATTIG RESTEN AV SOMMAREN WOOHOOO!!!!!!

Så var jag och kollade på en lägenhet i Linköping idag med :D Den var liten men hur mysig som helst och badrummet OSCHOSCH vilken lyx :D Det var snorigt varmt där inne eftersom alla fönster var åt söder men en fläkt löser dte problemet ;)
Jag hoppas verkligen jag får den.

Puss på er vettiga och som jag bryr mig om!!!!

RSS 2.0