Pulver i håret?

Jag har precis klippt mig, så skönt att frächa upp håret igen. Det är förbannat dyrt att klippa sig och vara student samtidigt 320 spänn för att frächa till topparna, men ska man vara fin får man lida pin plus hoppas på att man har snälla föräldrar ;) 
När håret var klippt var det dax för styling och idag använde hon är ascool sak i håret. Det var något nytt som hon skulle prova på sina kunder och det var som ett sorts pulver som man ska lägga i hårbottnen och då blir det mer volym. Tro det eller ej det funkade, det var ascoolt. Jag satt där i stolen och blev helt paff. Det är ju helt klart en produkt jag kommer använda mig av när det kommer ut hos frisörerna.

studiedag?

Idag är det studiedag vilket jag tycker är placerad på fel dag eftersom jag alltid annars är ledig på tisdagar :P Borde varit igår så att jag fick jätte lång helg eftersom jag var hemma i fredags med :P Nej nog med flum!

Runt tre ska jag träffa Ellii och vi ska vara duktiga och plugga :) Jag ska titta lite mer på tabeller och sånt i webbdesign, vi ska tydligen inte behöva kunna koder utantill men eftersom jag funder på att bli webbdesigner så vill jag kunna det endå + att jag tycker det är kul med koder :) Sen måste jag titta lite på filmsnutten vi ska göra haha där är jag helt lost och fattar nada jag och klippa film XD Sen det tråkigaste av allt ska jag titta lite på en uppgift där vi ska jämföra kanal 1an och 2an med 3an och 5an och högre betyg även 4an. Eftersom den förra uppgiften inte blev bra kan man ju lugnt säga så ska han få se vad kan :P Jag är fortfarande jätte sur på förra betyget....

En bild som jag tog för ett bra tag sen när Ellii och promenerade ner till Krön för att ta vattenprover till vattenprojektet.

Vakum

Som de flesta vet i detta lag är jag inne på min sjätte vecka med att ha konstant ont i huvudet. Hoppas jag får mina svar snart från blodprovet som jag tog i fredags. Idag har huvudvärken varit jätte konstig nästan lite rolig haha, jag har levt som i ett vakum exakt hela dagen, jag har inte orkat göra något oc om jag råkar göra något vet jag inte varför. Jag kan gå rakt fram sne komma på mig själv och undrar varför jag går just dit eftersom jag har ingen anledning att gå dit. Haha min förklaring måste låta helskum men det är för att jag är helskummare än vanligt ikväll. 



                                                  

Trött

Sitter just nu i skolan och ska snart ha idrott vilket är måndagens enda lektion. Vet inte riktigt om jag är så pepp på att ha idrott, jag är så sjukt trött och sitter och gäspar hela tiden. Jag är inte van vid att sova mindre än 6 timmar per natt.
Jag gick och la min runt tio men somnade inte förens efter 2 tror jag. Jag hade på tok för många tankar i huvudet som inte borde vara där och jag undrar varför dom var där. Det var fel tankar!

Fint väder!

Igår var det fint väder och även idag, det är helt underbart. Det känns som om det var evigheter sen man såg solen lysa ner på oss :) Jag tycker att det varit på tok för lite sol nu den sista tiden, man blir så depprimerad av att det är molnigt och regnar, vem blir glad av det? inte jag i alla fall, så därför måste man verkligen ta vara på de få dagar som solen vågar visa sig.

På förmiddagen gick far och jag ut för att städa bilen, vi tvättade den igår men orken tog slut efter det så städet inuti fick bli idag. Sen bjöd vi hir Tobbe och Sarah på en fika men inte här utan vi åkte ut till en sjö som jag tror heter höksjön om jag inte blandat i hopp allt som jag brukar, jag och namn alltså :P Det var riktigt mysigt förutom att det blåste så kallt, men desto skönare att sätta sig i en varm och skön bil efter :D 

Så var det, det här med teorin!

Jag har suttit  och gjort såna här teoriprov till körkortet måste verkligen komma igång med teorin om jag ska ta mitt körkort i början av mars som jag planerar. Jag fyller ju 18 den 27 februari och vill då ta körkortet så fort som möjligt så det är nog bara att börja plugga. Jag sitter ju och gör nada 3 timmar per dag när jag åker tåg, jag kanske ska börja utnyttja det tillfället :P

Lördag!

Nu är det helg igen så underbart, jag somnade igår på soffan och jag sov till halv 10 idag och det är ovanligt för att vara mig. Jag är ju van att gå upp vid 5 på vardagarna och då blir det att man går upp tidigt på helgerna med.

När jag satt här och drack mitt morgonte fick jag syn på att dead by april kommer till Linköping så blev jag helt till mig jag vill se dom!!!! men det gick inte att beställa biljetter till linköping för det fanns inte på ticnet vilket jag tycker är knas, för det finns till stockholm, göteborg, oslo och huskvarna min inte LINKÖPING! jag får titta in på ticnet lite då och då för att se om det kommer annars får jag brumma till något annat ställe.

Även att jag var ledig igår så kan jag inte hålla min borta från kära Linköping utan brummade med min familj dit. det enda jag köpte var ett par sjukt snygga temuggar, det kommer en bild på dom innan dagen är slut jag lovar :) nu är det nog bäst jag lyfter på arslet och gör någon nytta här.

Ha en super dag för det ska jag ha!

Blodprov

Nu har jag kommit hem från sjukhuset där jag tog blodprov. Det gick bra förutom att jag fick jätte ont i huvudet efter lite tråkigt faktiskt :/ men nu är dte gjort hoppas dom får fram något bra svar på min huvudvärk av blodproven.

När min far slutar jobbet blir det att dra till Linköping med familjen för att gå lite på ikea och så, min bror ska visstköpa lite saker till lägenheten och jag ska kolla på tekoppar om det finns några snygga :)

Godmorgon!

Godmorgon allesammans.

Jag är ledig idag från fotografiskbild, lite synd okej jag slapp ju gå upp klockan 5 vilket är ett stort plus, men istället ska jag till sjukhuset för att ta blodprov USCHA. Jag hatar sprutot och sjukhus över huvudtaget dom säger alltid att det är något fel haha :P
Nej, nu ska jag ta och fixa mig i ordning för att promenera upp till sjukhuset.


Ha det så bra!

Kunde varit en bättre dag!

Jag kände på en gång att jag vaknade på fel sida idag. Så fort jag slog upp ögonen visste jag att det är bäst att jag håller mig i skymundan, jag blir så lätt irriterad när jag har en dålig dag.

Jag sitter just nu på mediekunskapslektionen och har precis skrivit om uppsattsen som hela klassen förutom någon fick IG på. Jag fattar inte JAG FÅR INTE IG, jag var helt förstörd och visste inte vad jag skulle ta mig till. Men nu är det som det är.

Gårdagskvällen var riktigt mysig :) Jag och Per gick hem till Robin och Angelica för att ha en myskväll med film och popcorn. Jag som var precis som jag brukar och orkade inte kolla klart på filmen utan gosade in mig hos Per och somnade så gott. 

 
                                      
 

Inget allvarligt problem iaf.

Gårdagens besök på akuten gav inga svar mer än att det var inget jätte allvarligt så som hjärnhininfalamation och det är ju alltid bra att höra. På fredag blir jag alltså hemma för att gå till labbet på sjukhuset för att ta blodprov. Hoppas verkligen att det kommer fram vad det är för mer huvudvärk vill jag inte ha.

Just nu sitter jag hemma hos Per och funderar på vad jag ska hitta på och göra tills klockan 9 då han slutar skolan, känner jag mig rätt så blir det antingen en promenad eller så fastnar jag direkt framför tvn. Skulle vara riktigt skönt med en promenad men jag hittar inte så jätte bra här runt omkring och jag vill inte gå i skogen den enda vägen jag vet haha.

Akuten!

Klockan 5 ska jag vara på akuten för jag står inte ut längre med huvudvärken och igår mådde jag inte alls bra och blev sängliggande typ hela kvällen. Hoppas jag får något svar på allt detta elende :(

Eftersom jag är ledig idag och ville inte vara hemma så gick jag upp till stan för att shoppa. Det blev en hel del faktiskt mycket underkläder och teer och så klart en KITTY PENNA :D

Ikväll blir det även att åka upp till Linköping för att gosa med Per och stanna där ett par nätter.

Läkarbesök

Den 6/10 kan jag få svar på varför min huvudvärk aldrig vill gå över, jag ska nämligen till läkaren. Glasögonen hjälper ju till en viss del men så fort jag blir minsta stressad och massa saker så kommer den hemska huvudvärken och min kväll är förstörd.


Hjärta och puls

Nu har jag precis haft teori lektion om hjärta och puls vilket gör att jag får skuldskänslor om att jag måste träna lite mer. Jag har blivit så lat.
Nej nu ska jag snart gå bort till collegium där vi ska ha idrott och testa på det vi har pratat om på teorin.
Just nu vill jag bara hem till min säng och sova!

Måndag igen.

God morgon!

Jag har precis ätit frukost och ska snart bege mig till tåget för att åka till skolan och ha idrott sen hem igen :P Känns lite segt men det är nog en jävla tur att jag tycker om idrott undrar annars hur många måndagar jag skulle hoppa skolan.
Nu är klockan lite för mycket så nu måste jag springa iväg.

Ha en bra dag!

Hål i väggen

Sitter just nu och kollar på hål i väggen tillsammans med min far. Det är bland det lustigaste och knasigaste program jag någonsin har sett. Jag sitter och skrattar så jag håller på att ramla ur fotöljen. Kläderna går ju inte ens att kommentera mer än att det passar programmet :D 


                                              


Disney klassiker

Jag satt och sappade lite mellan kanalerna och fick syn på att de sände 101 dalamtinerna och såklart fastnade jag och kollade. Jag älskar verkligen Disney klassiker. Den bästa är helt klart Lejon kungen 1 dom andra tycker jag är B jämfört med 1:an.

Söndag

Vilken tråkig dag. Det är dåligt väder ute, Elli måste plugga hela dagen vad ska jag göra?
Innan jag bytte skola så var Söndagar helt klart veckan största pluggdag även att man pluggade varje dag annars men södagar var verkligen heldag med att plugga. Nu när jag inte har något att plugga på så vet jag inte vad jag ska göra eftersom jag är så van att ha 5 uppsattser och 5 prov i veckan och nu har jag verkligen ingenting och det är så skönt, jag tror även att det är riktigt bra för mig eftersom min kropp var helt slut innan sommaren.



                                                      


Hemma igen.

Kvällen blev riktigt lyckad hemma hos Ellii. Vi lagade jätte god mat eller rättare sagt hon, hon är grym i köket älskar hennes mat. Kärlek på henne alltså <3 Vi kollade på miss secret agent och åt sjukt mycket daimglass och te :D

Jag hatar att det är så mörkt varje gång man ska gå hem, jag är ju så sjukt mörkrädd när jag är själv. Även i lilla Södra vi finns det läskiga människor, Speciellt snubben som stannade och frågade om Ellii ville åka med honom in till Vimmerby :O Men som alltid så ringde jag till min älskling som fick göra ett uppehåll i spelandet med sina bwuisar och hålla mig sällskap tills jag kom hem till mor i tryggt försvar :)

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv och fortsätta min myskväll tillsammans med min mor.
God natt allesammans <3

Skolkatalog

Jag fick precis ett sms om att jag kan skicka efter skolkatalogen som jag såklart ska göra. När jag loggade in på mitt användarnamn fick jag se att man kunde se bilden och jag måste säga att jag kunde ha sett värre ut än vad jag faktiskt gjorde. 

Jag sitter just nu och v'äntar på att Ellii ska höra av sig så jag kan brumma bort till henne. Hon håller visst på att renoverar sitt rum :D Det kommer bli lite svårt att flytta ifrån henne. Men om lite mer än en månad så flyttar mor och jag in till Vimmerby

MYSKVÄLL

Det blir att dra bort till Ellii ikväll för att ha en ensam-hemma-mys-kväll igen :) Nu när vi knappt träffas längre så är det riktigt mysigt att bara laga lite mat och mysa framför en film tillsammans. ikväll blir det att laga wook, nudlar och kyckling. Det blir första gången jag äter wook, jag vet jag är väldigt feg när det gäller såna där saker men nu blir det av.

Jag läste nyss Ellis blogg (www.returnthefavour.blogg.se) och hon skrev att jag blir 18 om 5 månader och det är så sant. Det kommer bli så sjukt skönt att bli 18, den friheten och ansvaret man får. Får jag även tag i en lägenhet i Linköping kommer allt bli perfekt, jag har alltid velat ha det ansvaret och snart så ;)


Nu ska jag ut och gå en sväng. Jag får ta med mig mitt älskade kittyparaply fall att det börjar regna.





Äntligen klar.

Jag fick för mig att jag skulle ta bort min blogg sen förr och göra en ny. Sagt och gjort men det var inte lätt. Igårkväll satt jag och Elli framför datorn för att hitta på en design och göra bloggen riktigt nice. Det ville inte som vi ville så efter ett antal timmar gav vi upp och jag gick hem och sov.
Så fort jag vaknade satte jag mig framför datorn för att jag ville verkligen veta vad det var som vi gjorde fel. Jag hittade såklart inte felet och gjorde om allt och nu är den nästan klar :)

RSS 2.0