Illustrator

Jag sitter med världens jävla huvudvärk samtidigt som jag försöker lära mig illustrator. Jag blir så störd allvarligt talat på det programet.  Visserligen är jag en sån som tycker att jag inte behöver träna utan jag går igenom det en gång sen ska jag kunna det perfekt, och när jag märker att det inte blir perfekt blir jag väldigt arg så jag är vääldigt nära att slå till datorn men kommer på att det är min skoldator och ingen bra ide. Men man tänker alltid hur svårt kan det vara och detta program är inte lite knepigt :P Allt är verkligen uppbyggt av punkter och streck och att få det till ett hjärta, klöver och allt det jag ska lyckas med är inte svårt.

Haha vad jag känner att jag klagar nu :P Men som alla som känner mig vet så måste jag få klaga lite sen är allt bra igen :) Nej nu ska jag försöka göra klart uppgiften som jag håller på med sen ger jag upp!!

Puss på er alla (som jag bryr mig om ;) ) <3

Kommentarer
Postat av: Micca

åh, får jag påpeka att jag HATAR illustrator? Jag jobabr i det programmet på mitt ind. val. och jag har tröttnat till tusen.

2009-03-17 @ 10:59:40
URL: http://colourslide.blogg.se/
Postat av: SV:Micca

DU att jag har med tröttnat något grymt på det. Jag fattar inte hur man kan tycka om att arbeta med det jag blir bara sur :P

2009-03-17 @ 11:53:29
URL: http://thebiggestsmile.blogg.se/
Postat av: antimyra

vad är det för något?:D

2009-03-18 @ 17:03:42
URL: http://sarahsecho.blogspot.com
Postat av: SV:antimyra

Det är enn ritprogram där man kan göra tillexempel lite mer animerat och så vidare. Det programet ritar man med hjälp av punkter och streck och det är ett rent helvete när man inte kan det :P Jag kan visa det nästa gång du är här uppe i småland :)

2009-03-18 @ 19:00:06
URL: http://biggestsmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0